mathemsbloggen.blogg.se

profil.


Mitt namn är Frida Sandin och jag är född år 95. Mina intressen är matlagning, fotografera, pyssla, vara med kompisar och familjen och att träna oavsett om det är gymm, dans eller powervalk.




sök i bloggen.


senaste inläggen.

» Testar Ramlösa PearDrop!
» badbomber
» Film time
» Praktik
» Köpt egen julklapp i år!
» Enkel fisksås
» IsLatte
» Enkel Makaronipudding/ Makaronilåda
» Vaniljglass recept
» Göra glass i glassmaskin hos en kompis
» Caramel frappuccino
» Egen Taccokrydda
» Nyttig Vattenmelon juice!
» Vitlöksbröd på grillen!
» Egen sprite läsk med smak av citron och lime
» Hallon och Rabarber paj recept!
» Bröderna Olsson Garlic & Shots
» Midsommar tårta!
» Komjölksalergi Information
» Studenten 2014

kategorier.

» Allergier man bör tänka på när man lagar mat
» Allmänt/ Vardag
» Barnmat/Bebismat
» Dessert
» Drycker
» Enkel och god mat!
» Fika
» Frukost
» Jobb!!!
» Lunch & Middag
» Matlagnings tips
» Mellanmål
» Pyssel
» Såser/Röror
» Sött & Gott
» Träning
» Vegetarisk mat

arkiv.

» September 2016
» Januari 2016
» December 2015
» September 2015
» Juli 2015
» Maj 2015
» Mars 2015
» Oktober 2014
» Augusti 2014
» Juli 2014
» Juni 2014
» Maj 2014
» April 2014
» Mars 2014
» Februari 2014
» Augusti 2013
» Maj 2013
» Mars 2013
» September 2012
» Augusti 2012

länkar.

» Barnmat
» Brabarnmat
» Emma
» Moa (epicfaiil.se)

bloggdesign.

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011

Vitlöksbröd på grillen!


2014-08-01 13:35:01 | Allmänt/ Vardag
Kommentarer [0] | tillbaka till toppen.


Igår gjorde jag dessa goda vitlöksbröd. Vitlöksmöret blev lika klibbigt och gott som det man brukar köpa enligt mitt recept.

Ingredienser:
1baugett bröd eller flera små bröd som jag gjorde.
1-2vitlöksklyftor Vitlök
75g Smör
1dl Ost
1nypa Salt
Gör:
1. Ta ut smöret ur kylen och låt bli rumsvarmt.
2. Riv vitlök och ost och lägg ner i skålen/bunken med smör och mixa till en slät massa.
3. låt stå i kylen ca 10min innan du skär ca 8 snitt i baugetten om du har små räcker det nog med 3-4 snitt. skär inte riktigt ända ner för då är det svårt att hålla vitlöksmöret kvar i brödet.
4. lägg i Vitlöksmöret emellan snitten du gjort i brödet.
5. Gör en liten form av aluminiumfolie så att ditt vitlöksbröd får plats i. Lägg i kylen innan grillning ett tag så att brödet hinner ta smak av vitlöken.
6. Sen när du ska grilla ditt kött eller fisk på grillen lägger du bara på folieformarna med bröd på grillen på värme bara och någon minut innan ditt kött/fisk blir klart lägger du folie formarna med bröden i direkt på grillen så att dom får bra med färg. sen när du tycker att Vitlöksbrödet fått bra med färg ta av det från grillen och skär upp i bitar som folk sen kan ta och äta av.

Lycka till!
Kram Frida





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

















Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se